Selecteer een pagina

De Borghoeve

 … een boerderij in de stad !!! …

Die kwam in 1996 op mijn pad, als een droom die uitkwam. Ik woonde al 24 jaar met veel plezier in de Willemstraat, een nostalgisch zijstraatje van de Hereweg, met oude huisjes. Maar het werd wat klein. Toen kwam ik deze boerderij tegen. De plek was zo romantisch, en trok me zo aan, dat ik koos voor een woonplek die vele malen groter was. Ik voelde al snel dat het een huis moest worden waar meer mensen met plezier, en bij veel gelegenheden, konden samenkomen. Het was letterlijk groter dan voor mij alleen. Zo is het tot stand gekomen.
Sinds 2005 heb ik in de Borghoeve een praktijk voor integrale geneeskunde en natuurlijke geneeswijzen. Er zijn huisconcerten, workshops en vergaderingen. Gasten zijn vaak nieuwsgierig naar de grootte, naar de zolder, want die is ook immens. De wildste ideeën werden aangedragen “om er iets mee te doen” , maar ik vond dat ik genoeg te doen had aan huis en tuin. Toch groeide langzaam het besef dat er wel een unieke kans was om de locatie nog meer mogelijkheden te geven. En zo heeft er In 2014 op de zolder een grootschalige verbouwing plaats gevonden. Er is een Multifunctionele ruimte ontstaan met een woonkeuken, en een ruimte voor workshops. Ik heb de ruimte Ginkyo genoemd, naar de bijzondere Ginkgo Bilobaboom die naast de opgang van Ginkyo staat.

Voor meer informatie of een afspraak

Contact